Mark & anläggning

Stockholm Mark & Avlopp AB är ett välkänt och pålitligt företag som tillhandahåller mark- och anläggningslösningar till kunder i Stockholmsregionen. Med över tio års erfarenhet i branschen har de blivit experter på att tillhandahålla pålitliga och högkvalitativa tjänster till sina kunder. Deras team av skickliga yrkesmän använder den senaste tekniken och utrustningen för att leverera effektiva arbeten, vilket säkerställer ett snabbt slutförande av projekt.

Tack vare sin utmärkta kundservice och sin uppmärksamhet på detaljer har Stockholm Mark & Avlopp AB fått ett rykte om sig att vara en av de bästa leverantörerna i området. De är specialiserade på alla typer av mark- och anläggningsarbeten från byggnadsgrunder till underjordiska rörläggningar. Dessutom tillhandahåller de även grävtjänster för nya byggprojekt samt reparationer av befintliga konstruktioner.

På Stockholm Mark & Avlopp AB har säkerheten högsta prioritet. All personal är fullt utbildad och utrustad med toppmoderna skyddsutrustning och utrustning för varje arbetsplats. Dessutom håller de regelbundna säkerhetsmöten med de anställda för att se till att korrekta rutiner följs hela tiden, vilket gör att de kan leverera överlägsna resultat samtidigt som alla är säkra på arbetsplatsen.
Följ oss gärna här på Facebook!

mark anläggning
mark anläggning2
mark anläggning4
Offertförfrågan
close slider


    Rulla till toppen